Η εταιρεία ένδυσης G ORACLE DESIGN δημιούργησε μια ιδιαίτερη σειρά ρούχων που τα χαρακτηρίζουν οι λιτές γραμμές και σιλουέτες, οι προσεγμένες λεπτομέρειες ραφής, αλλά και τα μοναδικής ποιότητας και υφής υφάσματα.

Το στοιχείο όμως που καθιστά ιδιαίτερη αυτή την σειρά ρούχων, είναι ότι χαρακτηρίζονται από τα ιδιαίτερης αισθητικής και φιλοσοφίας σύμβολα τα οποία αποδίδονται μέσα από ξεχωριστά τυπώματα ή και κεντήματα. Έτσι τα ίδια τα ρούχα στο σύνολο τους λειτουργούν σαν πηγή έμπνευσης, αφύπνισης και ενδυνάμωσης, ανασύροντας την προσωπική, ιδιαίτερη λάμψη του καθενός μας. Ρούχα σχεδιασμένα να μας γεμίζουν με θετική ενέργεια μέσω της «γλώσσας» των συμβόλων, των χρωμάτων, των σχημάτων. Τα πάντα δονούνται σε μια συχνότητα. Η ενέργεια που εκπέμπουμε ακτινοβολεί προς τα έξω, αγκαλιάζοντας τα πάντα γύρω μας, ενώ μας επιστρέφει πίσω πολλαπλάσια.

«Ας γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε γύρω μας»…..αυτό είναι το motto μας.

Στα πλαίσια του εγχειρήματος Waste no more και της φιλοσοφίας αυτού, αναπτύξαμε και εντάξαμε στην παραγωγική μας διαδικασία, μια σειρά σχεδίων σε αξεσουάρ και όχι μόνο, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κυκλική διαχείριση και ανακύκλωση υλικών και υφασμάτων. Παραμένοντας πιστή στα δομικά στοιχεία, στην οικολογική προσέγγιση και στην ιδιαίτερη αισθητική μας, η G ORACLE DESIGN ενισχύει μέσα από τα πλαίσια του “Waste no more” την επιλογή της στο μοντέλο διαχείρισης και αξιοποίησης των πόρων που χρησιμοποιεί, με γνώμονα το Zero-waste!

Έτσι κάθε μας σχέδιο αποτελεί ένα κομμάτι δημιουργίας που κρύβει μέσα του μια ιστορία, που καθρεφτίζει μια αξία.

TOP